• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Дознај повеќе за нас

Амедела Лабораторија

home-doctor.png

Кратко за
Амедела Лабораторја

МИСИЈА

Водејќи се од потребите на нашите пациенти, мисијата на Амедела Моја Лабораторија е да обезбеди прецизно изработени анализи, брзи и точни резултати, задоволни и навремено услужени пациенти, кои ќе ја изберат Амедела за Своја Лабораторија. Наши основни вредноси се:

  • извонредност во секојдневната грижа за нашите пациенти и нивните најблиски
  • брзи, точни и прецизни резултати
  • консултација со нашиот доктор специјалист во врска со добиените резултати
  • обезбедување на високо стручен тим
  • тимска работа и соработка
  • континуирана доедукација на нашиот тим

Опремени со најнова врвна технологија, реагенси и потрошен материјал со висок квалитет од реномирани светски компании, се стремиме да бидеме Вашиот прв избор во биохемиската дијагностика.

Наша цел да а имаме здрави и задоволни пациенти и да ја афирмираме важноста за чести лабораториски прегледи со цел да се превенираат патолошките здравствени состојби пред манифестација на симптомите за истите. Здравјето се чува со редовни контроли и совети од стручни лица.

Дозволете ни ние да се грижиме за Вашето здравје!

ВИЗИЈА

Амедела Моја Лабораторија се стреми да го следи текот на европските и светските дијагностички лаборатории, со цел подобрување и подигање на стандардите во клиничката дијагностика, со желба да стане една од водечките дијагностички лаборатории во регионот.

Брзи, точни и прецизни резултати

Високо компетентен стручен тим

Сертифицирани за стандардот за квалитет ISO 9001

Постои за вас од 2016

Пристојни цени


Бесплатни консултации со нашиот доктор специјалист

Достапно за лица со инвалидска количка

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија