• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Пакет анализи

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Анализи : Крвна слика, Уринарен статус, Серумско железо, Гликемија, Уреа, Креатинин,
Протеини Тотални, Албумини, Калциум, Магнезиум

Цена: 390 ден.

+ D-Dimer = 1390 ден. 

Ден.390.00

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Анализи : FSH, LH, Estradiol, Prolactin, Progesteron, Testosteron

 

Ден.3,500.00

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Анализи : 2 алерго панели (нутритивен и инхалаторен ,60 алергени), Крвна слика

Ден.4,000.00

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија