• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Детекција на сексуално преносливи заболувања со real time pcr (9 микроорганизми) (урогенитален и ректален брис)

Ден.3,500.00

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија