• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Два алергенски панела

Ден.4,500.00

Пакет од било кои два алеркиски панела. Можете да бираде помеѓу: нутритивен, педијатриски и респираторен алергиски панел.

Потребен примерок: венска крв.

Припрема пред анализа: нема

 

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија