• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Етанол

Ден.600.00

Анализата се прави со цел да се утврди дали едно лице има консумирано алкохол и за мерење на количеството на алкохол во крвта.

Кога да ја направите анализата: доколку има знаци и симптоми кои укажуваат на интоксикација или труење со етанол; кога едно лице е осомничено за кршење на законите поврзани со пиењето, или како дел од панел за тестирање на дрога.

Потребен примерок: урина

Припрема пред анализа: нема

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија