• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

ЛУ1 пакет

Ден.250.00

Анализи: Седиментација на еритроцити, Крвна слика, Уринарен статус,Гликемија, Уреа,
Креатинин,Серумско железо, ALAT, ASAT, Холестерол, Триглицериди.

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија