• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Морфин / Кодеин

Ден.400.00

Анализата се прави со цел да се прикаже злоупотреба на дрога, за надгледување на лица со проблем со злоупотреба на супстанции, да се следи усогласеноста со пропишаните лекови или да се открие и оцени интоксикацијата со дроги или предозирањето.

 
Кога да ја направите анализата: при налог од правни органи или здравствен работник со цел да се следи пациентот познат или осомничен за злоупотреба на супстанции; кога имате симптоми кои укажуваат на интоксикација или предозирање.
 
Потребен примерок: урина
 
Припрема паред анализа: нема

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија