• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Нутритивен панел 30 алергени

Ден.2,400.00

Нутритивен панел за тестирање на алергија од 30 видови храна.

Панелот ги вклучува следните алергени:

Позитивна контрола, лешник, кикирики, пченично брашно, бадеми, семки од сусам, семки од сончоглед, семки од тиква, соини зрна, млеко, казеин, белка од јајце, жолчка од јајце, компир, целер, морков, дома, морска риба - микс, школки - микс, авокадо, смоква, киви, јаболко, портокал, банана, камилица, пченично брашно, 'ржано брашно, CCD 1 Bromelain - ананас, CCD 2 рен пероксидаза, CCD 3 аскорбат оксидаза (тиква, краставица, диња).   

Потребен примерок: венска крв

Припрема пред анализа: нема

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија