• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Пакет алерго тестови

Ден.4,000.00

Анализи : 2 алерго панели (нутритивен и инхалаторен ,60 алергени), Крвна слика

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија