• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Педијатриски панел 30 алергени

Ден.2,400.00

Педијатриски панел за тестирање на алергија за најчестите иританти кај намладите.

Панелот ги вклучува следните алергени:

Потребен примерок: венска крв

Припрема пред анализа: нема

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија