• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Такролимус

Ден.1,200.00

Потребен примерок: венска крв

Пипрема пред анализа: нема

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија